.

om någon eller du skulle förstå
så skulle allt bli så mycket lättare
men så är icke fallet
så det är så du känner
grupptryck.

hejdå. ingen förstår någonting ändå.

considerations

hej. idag har jag sjungit och jag tror nog att det gick rätt bra, iallafall för mig. visst gick vissa toner inte helt rätt, men det gör de inte alltid. enligt mina päron märktes det icke men man är ju alltid självkritisk.
sedan åkte jag till sku:s julfekke och där var det drag vill jag lova. gott var det och sedan åkte jag hem efter några timmar och nu är jag hemma och är jättetrött. lyssnar på death cab och vill inte sluta lyssna för det är ett kärt återseende. soul meets body, marching bands of manhattan, what sarah said osv. fint.
är hungrig och ska leta efter mat i köket. önska mig lycka till vendela och jasmine (de enda som har detta lösen).


obs! varning för ful tjejeftersom ingen fått lösenordet hit ännu så kan jag vara hur ful som helst och leka schizofren, nice. har upptäckt att detta är en återkommande pose för min del, alltid detta fina finger. du är en moggiz amanda, okej?
är klar med datorkunskapsuppgiften som det tydligen var deadline på idag 23.59 och nu är jag jättetrött men palla sova? är ändå så trött hela tiden, och det jag längtar mest till om dagarna är att få gå och lägga mig på kvällen. bra tryck amandaa, bra tryck.

ska dock äta indiskt med min karl imorgon och det är ju någonting att längta till.

hejdå alla som läser (haha, vilket är INGA)

hejdå igen (observera, till mig själv)

duja

vill inte att alla läser. för jag vill inte vara oärlig för alla människor i världen och skriva att jag mår bra om jag inte gör det. så ligger det till nu. inte så att jag inte mår bra, eller jag vet väl inte riktigt hur det är.
på lördag ska jag iallafall träffa jasmine och det kan jag berätta, längtar jag till.

hejdå

bubedubububiba


på mornarna= såhär via iphone (skolpoliserna<3)
livet ska kännas som för en fjärill, en sommardag. vet inte vad det är, men trots att allt är rätt jobbigt så mår jag ändå så himla bra.


RSS 2.0