Som om jag hade något bättre för mig.


Jag tycker att jag ser oerhört from ut på denna bild. Tagen utav sötaste Ludwig och redigerad utav moi.

Imorgon ska jag jobba, var väldigt länge sedan nu. Sedan händer det trevliga saker, väldigt trevliga saker förhoppningsvis. Nu ska jag sova,
och ni, jag mår bra nu. Jag har varit lite borta i tankar, och som jag insett nu att jag inte kan hjälpa såhär i efterhand. Jag kan inte göra något åt det som hänt för tiotals år sedan. Och två nätter hos min kusin har gjort det hela finare. Och så har jag nog världens bästa vänner.

Box from boxes


Om nätterna ligger jag och tänker och funderar. Jag kommer inte fram till speciellt mycket, och jag tänker på ganska oväsentliga saker.
God natt, puss.

Erik


.

Tyskland var underbart och fint på alla sätt och vis. Men inte allt. Tyskland uppfattas ofta som kallt och stelt, och jag vet varför. Så mycket har hänt där på grund utav en person som jag inte ens vill nämna namnet på. Jag har varit på ett koncentrationsläger där man bodde 400-600 personer på en yta som är betydligt mindre än mitt hus. Våningssängar på tre våningar och två personer i varje säng. Det går inte att förklara hur det var. Varje människa borde få se något sådant och tänka till.

Sandra, hur bra är globala gymnasiet?

Hörs imorgon, eller idag som det blir. KYSS

Berlin 22-26/10Det ska bli underbart att komma ifrån Stockholm i ett par dagar. Stockholm är nog den sista platsen jag vill vara i nu. Förhoppningsvis känns det annorlunda när jag kommer hem. Den här resan kommer bli så fin, det känner jag på mig. Inte någon tjej, och gud vad skönt det känns. Flyget går om cirkus fem timmar. Ha det fint här hemma!
Pusspusspuss

20091020

Om dagarna sitter jag hemma med mitt företag. Idag är min andra dag och jag känner att det går bra! Fast egentligen är det ju inget riktigt företag, utan bara teoretiskt. Men jag önskar att det vore på riktigt. Mitt företag är café Brage. Det är ekologiskt och rättvisemärkt och har även etgt stort utbud vegetariskt och veganskt. Det ska vara ett café som man verkligen vill komma tillbaka till. Och när man går därifrån ska man ha en underbar känsla i magen, och inte känna att man kastat bort pengar på något som var ovärt. Någon gång varje månad ska det vara en liten spelning med små band som inte söagit igenom. Ibland kanske det sitter någon sångare eller sångerska med en gitarr.
Café Brage ska vara ljust med sockervaddsrosa fondväggar, och fonsväggar med fotografier. På väggarna ska man också kunna skåda gamla och nya LP-skivor och man ska kunna sitta vid fönstrena och iakta människor som går förbi utanför på gatorna. Och underbar varm choklad, cappuccino och chai latte. Det ska spelas musik såklart, mycket svensk, men en del engels också. Indie, pop och visa mestadels. Cupcakes ska jag sälja också, som jag har bakat såklart. Och café Brage ska ha en hemsida där vi lägger upp recepten så att man kan testa att baka själv. Men vissa recept ska endast vi ha tillgång till, och då måste man komma till café Brage för att få äta.


Trevliga tingEn glad mrs. Nord.

En glad mr. Kärki.

En glad mr. Karlsson.

En glad mr. Von Schoultz.

En glad mr. Björk och en glad mrs. Åhman.

En glad mrs. Ottenhall, en glad mr. Nyman och en glad mrs. Larsson


För att satsa det sista på mirakel

Allt kan vända så hastigt, så snabbt.
Något märkligt skedde, det var trevligt och en del tankar har retts ut. Hur du kände till exempel.
Min hand bröt ett finger, min smyckeshand alltså.
Jag saknar mina fina vänner och imorgon ska jag få träffa en vän och vi ska gymma. Jag är femton år gammal och tycker att det är trevligt.
Jag sitter hemma om dagarna och skriver om egenföretagande. Jag vill ifrån Stockholm bara för några dagar, och på torsdag klockan 05 beger jag mig till Berlin. Underbart.
Bilder kommer vänner!

20091019

Just nu så känns det mesta ganska oklart och tankarna splittrade.
Jag vet ärligt talat inte vart jag har dig längre.
Jag har fel på hjärnan, älskar att citera Markus.

FEMTON ÅR


Idag fyller proffset på bilden femton år! Den tjejen råkar vara JAG!

Jag var kär i en borderline


ÄNTLIGEN, JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAAAAAAAAAAAAD! Markus Krunegård har släppt sina album nu och jag är så jävla lycklig!!!!!!!!!!! Finns inga ord! DÖR ATT JAG MISSAR HONOM IMORGON MEN JAG HAR IALLAFALL MARKUS I ÖRONEN!


20091013Varit hemma och varit sjuk i två dagar men nu börjar jag bli frisk och kry. Har sysselsatt mig med att sova och jobbat fruktansvärt mycket naturorienterande ämnen och jag känner mig oerhört stolt. Jag känner att jag gjort två otroligt gedigna arbeten.
Idag började ledarutbildningen! Om elva minuter fyller världens bästa Sandra nitton år!

20091012


Kick-offen var obeskrivligt bra. Ett år kvar tills jag får komma tillbaka!

Go to sleep tonight


Hejdå, om några timmar åker jag till Gransnäs. Kan inte förklara med ord hur underbart det känns!

I wouldn't go without youI'm gonna lift him up, higher and higher!

Just nu är jag trött och ofantligt pigg för jag har sjungit i tre timmar med solistgruppen, samt ätit tårta och då slutar det oftast på detta viset. Men på fredag åker jag till Gransnäs och det kommer bli fantastiskt!

GUNNAR!!!! jätteskarp bild!

NostalgiSnart får jag träffa dig! Jag klara mig inte utan dig Julia, det vet du!

Har inte visat en endaste bild från kyrkan, men så här såg det ut. Jag såg ut som en idiot med det var mysigt!
Fredrik tog fotografierna!

20091004JÄTTELITE HÖSTMUSIK

Imorse gick jag upp kvart över sex och åkte och kollade på när mitt lag spelade två matcher. När jag kom hem så åkte jag och min bror Fredrik till Kista och hade det trevligt. Ikväll har jag rensat ur mina garderober som bokstavligt nog vällde över och kastat sjukt mycket. Därefter pluggade jag tyska och jag känner mig ytterst stolt.

Snart har new moon premiär, ni kan inte förstå hur mycket jag ser fram emot det!
PUSSPUSS

It doesn't matter what people sayJag har glömt att berätta:
- Om en vecka är jag tillbaka på världens bästa plats, Gransnäs, på kick-off!
- Imorgon har vi slutspel med två lag! Men jag är skadad så jag får inte spela.
- Jag var hos optrikern igår och jag är översynt och ska få glasögon. Får dom om ungefär en vecka.
- Idag köpte jag ett nytt objektiv till min kamera, Hugo.
- Jag har sjukt mycket Gransnäs-nostalgi, köpte chokladbilar idag!!!!! (Gransnäsfolket förstår!)

Pusspuss

Finaly we'll get some quality-time for eatch other.Jag spenderar alltför mycket på kläder nuförtiden, så ni kan ju få se två ting jag köpte i onsdags. Tischan och sjalen hyser jag stor kärlek till.


You said you were going to help us


typ såhär ser jag ut i håret nu .

Mina ögon blev som förvända


Livet är som en lång berg-och-dalbana där allting går upp och ner. Det blir aldrig helt rakt och säkert, utan livet är alltid en utmaning. Ena dagen kan allt kännas helt förstört och som om inget har en mening, medan det en annan dag kan alt kännas helt perfekt. Det går inte att alltid vara lycklig hela tiden, men inte heller att deppa och inte ta itu med verkligheten.
Just idag så känns allt helt fantastiskt. Jag har fått vara med mina bästa vänner och träffat andra fina vänner som jag tycker så mycket om. Jag har fått sett en av mina bästa vänner med sin kärlek, och sådant gör mig så lycklig. Allt känns otroligt bra och perfekt! Men endå är det något som saknas, jag tror jag vet vad. Men allt kan inte komma samtidigt, eller hur?

RSS 2.0