hei


Random och oredigerad snubbe, diggar kostymen!

Nyklippt är jag och det blev sjukt snyggt! Snart ska jag på träning och jag är TAGGAD!

Puss

20090925


Bästa vän, jag älskar dig mer än livet. Bild från SKU, antagligen tagen av finaste Sandra.

Lön idag! Jag är helt slut och darrar i hela kroppen.

Sluta aldrig brinna, men brinn inte upp. Jag är på väg att brinna upp. PUSS

Take the sky

- Idag när vi (K och H och jag) var i kyrkans studio och spelade in så lät det inte som jag och JAG VET VARFÖR!
- Imorgon ska jag uppträda
- Jag älskar hösten
- Snart fyller jag år
- Jag måste sova nu nu nu!

Att jag vet att en fin person som står mig mycket nära har blivit kär är obeskrivligt fint.


Martin blev så nöjd med bilden, min lilla älskling som blivit så stor.

Ikväll har jag stått/suttit ute i kylan och SETT på när mina kamrater tränade medan jag inte fick. Men jag hade det trevligt i sällskap av tränare och invigde (för mig) den nya kaffeapparaten på nya IP med cappucino. Börjar känna mig vuxen!!!! kan inte fatta att lilla jag blir hela 15 om cirkus tre veckor exakt...
PUSSPUSSPUSS

20090923


Min lillebror tyckte bilden var fin , hehe (:
Nu ska jag på träning!
HEIDÅ

.

Jag vet ingenting just nu,
huvudet ilar av huvudvärk dygnet runt, höften blir bara värre och plugget tar livet av mig. Men människor som jag älskar betyder allt.
heipuss

20090920Nu ska jag sova, är död efter 10 timmars arbete idag. Kajsa och jag dampade nyss och fyfan va nice det var. Bland det bästa som finns! Folk som leker kända och så, inte kul.

vad vore jag utan mina vänner? Inte mycket alls.

Pusskrampuss

20090919


Hei,
idag har jag jobbat och likaså blir det imorgon. Nu känner jag verkligen att jag har jobbat på ritorno ett tag, har ju börjat lära ut när det kommer någon provjobbare och allt.
Ikväll hade jag en fin kväll med hedvig och chunky monkey och nu måste jag sova då jag ska ta bussen som går sju och trettio imorgon bitti.
Pusskrampuss

Goodnight sweetheart, goodnight.Jag känner att jag har mycket som händer just nu och jag har nästan ingen övrig tid kvar. Men jag gillar det!

Saknar mina fina gransläger treare nollnio. Framförallt världens finaste med initialerna SÅ som jag tycker så mycket om.

pusskrampuss


i will try to fix you


Allt känns så bra just nu. Om drygt en månad eller två så:
- Är det Kick-off med sku
- fyller jag 15
- Åker jag till Berlin med min tyskagrupp på sju pojkar och mig
- Åker jag till Oman med världens finaste och bästa familj
- Kommer jag har konsert med bästa kören i konserthuset
- Ska jag sjunga hiskeligt mycket
- Har jag höstlov
- Tar jag körkort så att jag kan köpa en vespa
- Köper jag en vespa troligtvis
Och en massa annat trevligt och bra! Allt är så fint.

Fotobok

FUJIFILM Fotobok briljant
På en sida som heter FUJIFILM kan man beställa en fotobok. Jag älskar att se på fotona som jag tagit, och att hålla de i handen är något alldelles speciellt! det blir så mycket bättre och känns mer på riktigt. Om inte annat så blir det ju faktiskt lite mer miljövänligt på sikt, för tänk hur mycket el det drar att ha datorn igång hela tiden för att se på foton! Det drar ju lite el att göra fotona, men du kan bläddra mellan de i flera år istället. Och det är ju alltid bra att ha korten i handen, framförallt i en fotobok ifall att din dator krashar. Så det är ju bara att slå till! Och vill du göra som jag och blogga om en fotobok, klicka HÄR! Jag tycker att det låter som en ypperlig idé det här med fotobok!

VIENNA WAITS FOR YOUERKÄNN ATT JAG SER VERKLIGEN OLIK UT MIG SJÄLV PÅ DENNA BILD. MEN JAG ÄLSKAR MINA TIGHTS, OCH MIN JACKA.
VILLE TALA OM ATT JAG ÄR KLAR MED SO'N OCH KÄNNSER MIN HISKELIGT STOLT OCH IKVÄLL SKA JAG TILL KYRKAN. SNART BLIR DET KICK-OFF OCH JAG SAKNAR GRANSNÄS OLAGLIGT MYCKET.
HEIDÅ OCH PUSS

flygare


Spellista :)


HELT OTROLIGTTVÅ SVETTIGA FLICKOR SOM NYSS SPELAT MATCH MOT ETT HOLLÄNDSKT LAG.
+12983+921091283 % SERIÖSA :)
HADE EN MYCKET MYCKET FIN KVÄLL MED MIIN FINASTE VÄN OCH DEN FLICKAN ÄLSKAR JAG OBESKRIVLIGT. BION VI SÅG VAR MYCKET BRA OCH SUSHIN VAR UNDERBAR. IMORGON SKA JAG JOBBA, PUSS HEJ!

123456789FÅTT LEKA MED DIGITALKAMERAN, HAR MIN HUGO I KAJSAS VÄSKA. IMORGON ÄR DET DEN SÅKALLADE ''SKOLJOGGEN'' OCH DÅ SKA VI GÅ EN MIL, VELAR FORTFARANDE PÅ OM JAG SKA SPRINGA ELLER GÅ. ÄR JU FORTFARANDE NÅGOT SJUK OCH VILL JU INTE BLI VÄRRE SÅ DET LUTAR ÅT DET ANDRA ALTERNATIVET, SÅ NI VET. ANNARS HAR JAG SETT PÅ MATCH PÅ BB IDAG OCH DET VAR MYCKET TREVLIGT OCH DET BLEV 2-2. PÅ MÅNDÁG ÄR JAG TILLBAKA IGEN OCH DET KÄNNS MER ÄN SKÖNT!
NU SKA JAG OCH VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA MAMMA SE PÅ GRANNFEJDEN. PUSSHEJ

1.

Det värsta som finns måste vara att känna sig slapp, det hände igår och det var absolut inte kul. Det var kul i kyrkan däremot. Snart ska jag på sång, återkommer nog ikväll.

you are the source of my strengthJAG LYCKAS ALLTID FÅ EN TREVLIG FINNE PÅ MIN HAKA :)

ÄR MED I EN TÄVLING, SJUKT SNYGG KLOCKA KAN MAN VINNA.
http://emmelist.blogg.se/2009/september/tavling.html#comment

hei sjuka amanda


måste bara

KAJSA ÄR SNYGG

mysbildpåmigochminälskadeerika@gransnäs.com


HEI
Idag har jag jobbat i 10 timmar och det var lkanflslkasldaknsd mycket att göra och jag är förkyyyyyyld. Men jag överlevde trots alla odds. Håkan var bäst i fredags och mina ögon blev vattenfyllda. Min plånbok blev stulen till på köpe vilket var sorgligt. Och mitt finaste armband som inte går att få tag på då det är från kina. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
Nu ska jag steda lite och sen sova, hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. PUSS

hei

nu ska jag sova,
har suttit och sytt in ett par jeans, fast jag skulle behöva sy in ett par till.
jag har kollat vilka gymnasium jag vill gå på och jag kommer nog inte komma in, men jag hoppashoppashoppas.
Specialinriktat samhällsprogram med inriktning körsång på kungsholmen, yrkesmusiker på södra latin med inriktning sång, ''sångprogrammet'' på rytmus och sist men inte minst sam/estetisk linje med inriktning sång på viktor rydberg jarlaplan. Så nu vet ni! Good Luck Amanda, good luck! Verkligen! Men det här ska du fixa, visst?!

Kram

mannen jag älskar


IMORGON SKA JAG OCH HEDVIG SE HÅKAN PÅ GRÖNAN! LYYYYYYYYCKA! JAG KOMMER NOG GRÅTA!

poppis dag 1 med digitalkameran (!!!!!!!!)


2 september


Hei,
här sitter jag och är sjuk och samtidigt pluggar Genetik. Kan man ha mer tur?
Var hemma idag och jag har sovit cirkus elva och en halv timme i natt och är fortfarande trött. Feber har jag också, och ont i halsen. Men jag överlever. Kram

Stjärnorna, lyser väl lika klart, i din del av stan?

Ikväll har jag lärt mig att sticka. Och så har jag ätit kladdkaka och druckit té, vilket var oerhört trevligt. När jag nu suttit i min ensamhet och kämpat med stickningen så har jag lyssnat på Markus Krunegård (ovanligt? nej). En kväll som var väldigt bra, och fin. Nu ska jag sticka lite till, läsa och sedan sova.
HEIDÅ OCH PUSS

Saknar


RSS 2.0