köp en harry-boy

ligger här med min skoldator som jag fick idag och testar lite saker. den var faktiskt helt okej, än så länge. det är ju iochförsig råsnällt av skolan att man får fri surf överallt, var man än är!

idag när jag kom hem hade jag ingen nyckel med mig och martin var hos oliver. som tur var har oliver världens finaste extraföräldrar (extraföräldrar för mig, ok. de är olivers riktiga päron) så richard körde och lämnade martins nyckel. richard är typ bäst i världen!

så nu är jag inne och ska väl ta och laga mig någon form av mat så att jag kan få stilla min hunger. mor, far, martin och fredrik är borta på diverse tillställningar (okej, mamma, martin och pappa är på martins match och fredrik är i frankrike). sedan kommer hedvig hit, eller jag till henne och så ska vi leka.

hejdå!

bästa på länge

är när man förstår matematiken, fysiken och kemin och känner sig riktigt stolt. det är så himla skönt ju. igår kunde jag dyka för första gången i mitt liv och enligt vendela dök jag som en säl vilket är en fin komlimang
(jag <3 sälar). också bra att sitta och göra planer i skolan, och ha håltimme och hinna göra kemiläxa. och att sjunga kent på ensemblen.
nåväl, mår helt enkelt fint och bra och hoppas att det håller i sig nu. ska fanimig klara skolan.

må kraften vara med er!

dag ett

mitt namn är kanske som bekant amanda eva margareta larsson och jag är sexton år. börjar dock komma upp i åren, det vill säga att jag fyller sjutton detta år. ganska gammalt om du frågar mig. borde börja pensionsspara.
tycker om musik, vänner, onyttigheter, tända ljus, sommar, gransnäs, kyssar, att slippa sova själv, rat on a scateboard, spårade händelser, att göra ingenting och mer därtill.
jag är dum och går naturprogrammet som är råsvårt men jag går nv-musik så jag offrar allt för erik och jörgen som är mina musiklärare och anledningen att jag går där jag går. fast jag älskar egentligen min skola för den är bra. men svår.

det jag tycker mest om i världen är att sjunga och utföra musik av olika slag. jag är en höjdare på cowbell, vilket
är min senaste upptäckt. jag tycker inte om death metal och låtar med töntiga texter. men jag tycker om håkan hellström mest av allt.

mitt hjärta är sedan snart tretton månader taget av en gosse som heter mikael och som spelar fotboll mest hela tiden. och tro't eller ej men han är en riktig romantiker. gillar dock inte att skryta om honom då man lätt blir avundsjuk. man bli också avundsjuk över att min bästaste vän i hela världen är den där assnygga rödhåriga tjejen som är världens bästa, är vän med mig. ja, snacka om tur jag har!
jag har också många andra fina vänner som tas upp någon annan gång.

jag är dålig på kemi, att komma ihåg saker, att hålla ordning och på att prioritera rätt.
jag är bra på att baka, att vara allmänt gosig och att spendera för mycket pengar.

just nu har jag mycket att se fram emot vilket är bra, för annars kommer jag aldrig klara denna vår. London, Åre, alla konfirmandträffar, ledarläger, koserter, att sjunga på konserter och en del studiedagar och sedan har vi sommaren. har några planer inför sommaren, nämligen peaceandlove, att vandra med pappa i en eller två veckor i spanien (när min pappa blir trött på jobbet så ger han sig ut och vandrar i spanien, i våras var han borta en månad. han är ganska cool tycker jag) och att vara konfirmationsledare i två veckor på världens bästa plats.

kände att det här blev lång och nu ska jag sova.
lev gott och väl!


startsida - kulan, Åvas pluggverkstad

febrig, knappt någon röst, hostig och snorig. härlig start npå terminen! har inte råd att missa någonting i skolan nu för jag ligger redan efter. sjukanmäld från idrotten, men snart ska jag bege mig mot den gråa och fina (hehe) byggnaden som kallas för åva gymnasium.

måste måste plugga kemi hela denna vecka och det tilltalar verkligen inte. men att få sitt livs första ig måste ju komma någon gång. och det fick jag och måste göra omprov. vill dö lite för en stund för jag vet inte hur jag ska plugga och vad jag ska plugga på eftersom joti är eb och säger att vi ska plugga på allt. lackar.

hejdå.

klmqwdnqebfnpoqjwf

saker ni kanske inte visste men vill veta:

-antingen tycker jag att jag är absolut bäst i världen, eller så är jag sämt. då kan jag ingenting. på senare tid har det dock blivit så att jag mest är sämst med det är bara för att jag har vinterångest.
-jag har aldrig någonsin rökt en cigg och har inte någon plan för det heller då min morfar som var en av de personer jag stod närmast, dog i lungcancer år 2006 och det var det värsta jag varit med om.
-jag är nog ganska troende om man jämför med många andra tonåringar. det händer att jag ber och oftast får jag mina böner besvarade vilket gör att jag fortsätter tro. dock är jag inte säker på vilket sätt jag tror.
- har alltid haft lättare att umgås med vuxna än med ungdomar då jag tycker att det är så mycket lättare att bli tagen på rätt sätt (med tagen menar jag inte kroppsligt hehe).
- jag är dålig på att komma ihåg saker, till exempel medicin, men också skolböcker till skolan.
- jag gick ut grundskolan med 320 poäng och råsatsade i grundskolan, men så fort jag kom till gymnasiet tappade jag all studiemotivation och blir iprincip lycklig över ett G.
- den sjukaste och bästa vän jag har heter hedvig och är en sådan där människa som jag inte skulle vilja leva utan. hon är den människan jag har bäst, knäppast och roligast minnen med.

godnatt.


2011-01-07

byggde en snögrotta med micke igår. sedan kom lillebror och hans vän och ville vara med. sedan såg jag och babe på transformers och imorse sov vi länge och sedan har jag pluggat matte en massa. ikväll ska jag äta mat och se på cornelis med vendela inne i stan. känns som något fint att göra sista riktiga lovdagen.

måste måste plugga mer nu. hejdå.


ikväll har jag spenderat tid med en ängelhon heter hedvig men ser inte ut som på bilden.

2011-01-04saknar london en himla massa jättemycket och tänker att det gör inte så mycket för jag ska ju snart dit. med mamma igen. fin julklapp, nej finast.

gillar inte att sova själv när man sovit med någon jättemycket. ska upp tidigt, redan klockan sex och jag undrar för allt i världen vad jag gör uppe nu. gick ju och lade mig klockan halv elva...

måstemåste plugga imorgon efter min hjälpvisit hos mormor. kemiprovet lockar något oerhört, matten också. men vad gör man om man inte förstår någonting om alla dessa bindningar, eller dessa mattetermer och miniräknaren är inte heller jättelätt ska jag meddela.

nei, god natt nu.

brordu är så fin och bra och idag sa du att du älskar mig.
fredrik du är helt underbar fastän du går mig på nerverna och jag tycker att du är världens mest omogna tjugoettåring.
trots det är du verkligen fantastisk, på alla vis.
fastän du förstör martins platteve när ni spelar tevespel, och kommer in till mig och bara gör ingenting när man är på sämst humör så tycker jag så otroligt mycket om dig.
ja, älskar tillochmed.

2011-01-01

Nyårsafton blev, trots alla ods, bra tillslut. Bättre än vad jag hade kunnat tro. Drack vin och glömde litegran som kändes onödigt att ha på skallen. Borde inte börja, för jag vet att om jag dricker lite måste jag dricka mer bara för att det är så skönt och smakligt. Det känns bra att det finns lösenord här så att man kan skriva precis vad man vill. Även fast ni inte bryr er, så gör ni det ändå.

Livet känns skönt ändå och jag är glad att det är nytt år nu. Vill börja om lite från början. Återkommer senare med mina nyårslöften, för de brukar faktiskt funka.

En sak till. Ska inte äta kött på hela januari, sådetså.


RSS 2.0