LONDON BABY!



Hei hes brud, men det får vara så.

HEJ DÅ STOCKHOLM, NU BEGER JAG OCH MIN KÄRA MODER OSS TILL LONDON!

Ha det bäst, pusspusspusspuss.



Äntligen har jag satt upp alla fotografier.



Hela livet känns så VÄRT! Några exempel på värda saker:

- Imorgon får vi lov, en veckas välförtjänt tid att slippa spendera dagarna i våran ypperligt fina skola.
- På söndag morgon beger jag och min kära moder oss till London fram tills på onsdag kväll.
- Jag har en alldeles förträffligt bra spellista på min iPhone. Dock får ni träffa mig för att få se och höra den, och jag kan lova, den är FETT BRA! Oerfört solid!
- Allt i min nacke stod bra till, ni förstår, jag var och rönkade den idag.
- Jag får träffa min man imorgon.
- Det är den tjugofemte, detvillsäga att jag slipper ha en skrämmande liten summa på kortet.
- På lördag ska jag schteka runt på mitt jobb som jag alltid finner som en ynnerst att få tillbringa dagen på.
- Solen har hälsat på ett flertal timmar och jag blir så lycklig, så lycklig. Fånigt lycklig!
- Hedvig är obeskrivlig hon, en underbar vän som jag önskar att ni alla skulle få ta del av. Då skulle hela världen vara lycklig!
- Annikus kommer hem ikväll!

En ovärd sak:

- Min Micke beger sig till Åre på lördag och är borta tills på fredag. En vecka utan varandra, rekordlänge. Jag LÄR få äckligt mycket abstinens!

Nej vänner och bekanta (tycker om uttrycket), nu ska jag hälsa på min säng som ser ganska så jättelockande ut.
PUSSPUSSPUSS

Jag går inte isär när jag går med dig.



Tänkte bara meddela att ni nu kan hitta mig i Vallentuna församlings styrelse. När tre personer kommer upp och säger så fina ord om mig så kan man inte bli annat än otroligt rörd. TACK, verkligen! Styrelsen kommer bli helt fantastisk, jag LOVAR!
Godnatt kära vänner och bakanta.

Jag var ingen, du var aprilhimlen.



Musikhistoriaprovet imorgon får gå som det går, för mitt huvud klarar inte av att tänka. Det känns bara som om jag ska spy, vilket jag troligtvis snart gör. Allt bara snurrar runt, runt. Imorgon ska jag till doktorn, förhoppningsvis blir allt bättre då. Hoppas hoppas hoppas! Fast som jag sa, jag mår bra i hjärtat, vilket för mig är det viktigaste!

20100222



Idag fyller denna otroligt fantastiska flicka sexton år! Hon är min bästa vän, den bästa vännen som finns! LOVAR.
Du är obeskrivlig Hedvig, utan dig skulle jag inte klara mig, jag vet det!
Jag älskar dig.

Dom kallar oss artister



Jag glömde säga, jag mår väldigt fint i hjärtat!

Universum är ett monster, och det har sparat dig åt mig.

Huvudet. Det där huvudet. Ständig värk. Inte som vanligt när det bara gör ont i bakhuvudet. Nej, framtill. Vid tinningarna och ögonen. Ibland börjar det snurra. Jag orkar inte. Jag orkar inte med detta. Piller. Jag tycker inte om att leva på piller då de inte ens hjälper ett uns. Jag vill inte. Jag vill vara i skolan. Hör. Jag vill verkligen vara i skolan. Slippa göra allting själv. Tar slut på mig själv. Slut, slut, slut. Så fort det blir för mycket ljud dunkar det hårdare. Huvudet slår skiten ur mig. Plugget också. Om en vecka befinner jag mig på engelsk mark. London. Det blir fint det. Låt inte huvudet ha tagit död på mig innan dess. Snälla.

Någon dag är jag den jakttrofé som du övergav.



I lördags var jag på kalas !

(Erika, tack för bilderna.)

Hei

Hei ! Den här helgen har varit otroligt bra men gått alldeles för fort. Igår var jag med Micke hela dagen. Sedan begav jag mig med massa fina flickor och firade Carro och åt kinamat. Sedan gick mina vänner hem till Rebecca medan jag gick tillbaka mot min Micke där han mötte mig på vägen i snöstormen. Efter att ha sett Sverige ta guld och brons så somnade vi sött. Idag hade vi det mysigt innan min moder kom och hämtade mig och jag åkte hem till min bästa vän och firade henne för hon fyller år imorgon. Nu somnar jag, god natt! ( JAG OCH MICKE HAR VARIT TILLSAMMANS I TVÅ MÅNADER IDAG, DE TVÅ BÄSTA MÅNADERNA I MITT LIV.)

20100221

TJA TJA TJA TJA ! JAG ÄR JÄTTETUFF. MICKE OCKSÅ. SOFIA HÄLSAR ATT HON OCKSÅ ÄR DET :)

Hjärtliga gratulationer fina pojke!



Grattis underbaraste, finaste, skönaste, bästa, sötaste Mikael på sextonårsdagen! Tack älskling, tack för att du finns och för att du är du som orkar stå ut med mina dryga dagar, mina nervsammanbrott, när jag är flummig och när jag är allmänt trött efter jobbet. För att du alltid, alltid säger precis det jag behöver höra och gör att det går ett underbart kärleksrus genom hela min kropp bara jag får se dig, eller höra din röst, eller röra vid dig. Och tack för att du ringer när jag anar det som minns, och säger att du saknar mig. Det är små saker som du gör som gör att jag orkar vara så ambissiös som du tycker att jag är. Det är svårt att skriva hur mycket du betyder för mig eftersom jag skulle kunna skriva dussintals ark utan att jag skulle få fram en bra beskrivning av hur mycket du betyder för mig. Du är helt enkelt obeskrivlig, och min. Min pojkvän, världens bästa!

Holland



Hei! Har haft huvudvärk sedan igår morse, och inte min vanliga huvudvärk som jag får ganska ofta. Mår även illa så mammie tyckte att jag skulle stanna hemma idag. Har vilat någon timme, kollat lite på oc och vilat ännu mera. Jag har också pluggat körteori och nu ska jag ta itu med matten. Hatar att missa skolan! Måste måste bli bättre i huvudet eftersom vi har övning med solistgruppen ikväll och det måste (!!!!!!!!!) jag gå på!

I give my all



Sitter och försöker bli av med lite av veckans plugg och ska ta mig till Norra Reals aula snart, nämligen så att jag ska sjunga. Därefter ska jag och mamma åka iväg en sväng och uträtta ett ärende eftersom det finns en fin person som fyller år på torsdag. Nu- mera tyska!

PUSS

Amanda och Micke, Micke och Amanda.



Bara för att det här var världens bästa allahjärtansdag. Bara för att du är världens finaste. Bara för att jag är kär i dig. Bara för att du är mitt allt. Bara för att jag alltid kommer vara din.

Ps. Sofia tog bilden.

puss

Min pojkvän är världens bästa! Det är allt jag har att säga.

mrs. Sofia


Idag har jag lekt med Sofia en stund medan min pojkvän var på träning. Det var mycket fint! Hon är en sådan fin och snäll person så man blir helt stum! Vi kännt varandra i snart två månader, och det känns som en otroligt längre tid. Sjukt bra på att sjunga är hon också. Hon är allt bra bra hon, den där Sofia!

Nu måste jag sova, imorgon har jag cup tidigt.
Puss på er!

Hejtja



Idag hade jag och Fredde kul i gsl-hallen i näsbydal. Vi kan det här med bilar känner jag!
Visst känns det fint att va vid liv, en dag till?
En annan sak som känns fint är när saker och ting som blir fel blir rätt. Det var bra att det blev rätt.

:)

Tja

det går dessvärre inte att ladda upp några bilder.

Idag har jag, precis som resten av sveriges nior, gjort nationella i svenska. Gick fint, dock hann jag aldrig slutföra sista frågan. Ikväll har jag sprungit en sväng och nu ska jag plugga ännu mera. Sedan ska jag sova tidigt (läs: komma i säng innan klockan elva). Nu vet ni att jag lever! Puss

Inatt finns ingen väg tillbaks, nej ingen alls.



Av denna anledning kommer denna blogg inte uppdateras alltför ofta denna vecka. Då vet ni.

Hittat på kära sku's hemsida



Jag kommer ihåg den här dagen.

god natt

Älskling, du är verkligen obeskrivlig. Jag kan prata om dig och med dig hur mycket som helst, för om man skulle beskriva dig med ord så kan man hålla på i all evighet. När jag tänker på dig så blir jag varm i hela kroppen, det vill säga att jag alltid är varm i hela kroppen. Och glad, jag har aldrig tidigare varit så glad som nu. Att säga att jag är kär i dig är som en underdrift. Om två veckor har det varit du och jag i två månader.

Helg



Hei finisar!
Av någon märklig anledning så har jag inte fått det att fungera att blogga från min kära iPhone, och datorn har jag knappt igång längre.
Eftersom snyggaste Janine tycker att jag ska blogga så ska jag göra det, ett sånt där tråkigt och långt inlägg som kan vara intressant för mig att läsa i framtiden, om min helg.

Fredag: Efter en fin skoldag och ett samtal med min kära mentor Josefin så tog bussen till Vallentuna och gick hem till min Micke. Fikade, kollade lite tv och sedan sjutsade jag och Mickes fina moder Micke till träningen och åkte och handlade. Sedan lagade vi middag och bakade kladdkaka :) (liksom en glad gubbe, så INTE amanda). Efter ett tag kom min pojkvän hem från träningen och vi åt och så. Därefter såg vi på terminator, myste (länge sedan jag använde ordet!!!) och somnade sött i Mickes varma rum.

Lördag: Vi vaknade och åt frukost med finSofia. Chillade, brottades och JAG hade övertag för en gångs skull. Tog bussen hem vid halvsju och gick hem, bytte om och gick till Jasmine och hade det fint värre med henne, Frida och Hedvig. Chillade galet, körde tärningsspelet och sedan ska vi nog inte nämna mer. Vid tvåtiden gick jag hem och sov.

Söndag: Började jobbet klockan tolv och schtekte runt på Ritorno hela dagen. Mitt jobb är verkligen världens bästa! Slutade vid halv sju och tog kära sjuttiosexan hem där mammie hämtade mig vid bussen. Gjorde en idrottsuppgift, kollade på Köping och fick ett väldigt fint samtal som gjorde min dag.

Nu ska jag planera min vecka. Kommer bli galet mycket!
Den som läste allt är jättebra, puss.

morgon


God dag, det här är nog första gången på denna blogg som jag bloggar på morgonen innan skolan. Då vet ni!
Jag skulle mer än gärna vilja somna om och vakna om sisådär tre timmar, men idag känns som en bra dag.

Pusshei

Jag hör fortfarande, hur havsvindarna blåser.

!
Jag älskarrrrrrrrrrrr den här masken!

Hei jag heter Amanda och jag är jättekär och jättetrött och nu ska jag sova. Imorgon är det fredag och jag är taggggggggggggggggggad!

Oman















I vår och sommar ska jag ta till vara på varenda minut av vädret, för jag har aldrig saknat värmen såhär mycket.

12345

Igår: Skoldag, tog bussen till vallentuna med min kamrat Johan, gick hem till min kära pojkvän, blev bjuden på vofflor, hade det fint med min Micke, gick till kyrkan tidigare för att sjunga på mässan, hade my-ys i kyrkan, var på bästa sku där det var ganska få folk vilket var ganska skönt, blev jag impulsivt nog intervjuad till styrelsen, var med fina människor, överdoserade sucketter (inte att rekomendera!!!!!!!), blev kastad i snön, fick sjuts hem och åt en semla.

Imorse när jag vaknade så var min enda tanke ''Med den här rösten, halsen och din ständigt täppta näsa så kan du inte gå ut idag Amanda''. Så fick det bli och jag har legat framför OC hela dagen och nu ska jag ta tag i mitt ostädade rum. Pusshei


2 februari


Heii snyggon!
Idag blev jag osäker på mina gymnasieval, Åva kändes väldigt bra. Osäker på om jag kommer ha ork/tid att åka ut till Sickla varje dag. Vi får se helt enkelt.
Träffade på mycket fint folk på Åva också, bland annat Janine, Madde, Mathilda och Tove. Så att ni vet liksom, tummen upp!

Nu ska jag kolla igenom lite pluggggggggggg och sedan sova.
Pusskramkärlek

hår



Klippte och slingade håret idag. Fast det är nog lite blondare i verkligheten. Har typ aldrig blivit så nöjd när jag klippt mig tidigare. Bilden är tillägnad Micke Jarl.

Idag köpte jag min älskade iPhone också. Samt en skinnjacka och en ny dipliner. TREVLIIIIIIIIIIIIIGT!

Tyska var det, puss.

RSS 2.0