@ritorno

TJO BABES! SITTER PÅ JOBBET OCH HAR NADA ATT GÖRA. SKÖNT OCH LÅNGTRÅKIGT? SVAR JA. OSUGEN PÅ ATT ÄTA SÅ DET KAN JAG INTE HELLER FÖRDRIVA TIDEN MED. JAG ÄR FETT SKÖN IDAG, SÄGER ALLMÄNT SKÖNA SAKER HELA TIDEN OCH DET ÄR COOLT SOM TUSAN. FAST NU ÄR DET RÄTT OCHILL ATT MIN KÖKSMATE DROG NYSS SÅ NU FÅR JAG HÄNGA RUNT SJÄLV HÄR I KÖKET. NEJ FUNDERAR PÅ ATT HÄLSA PÅ ESPRESSOMASKINEN OCH DRICKA EN MÄNGD KAFFE SÅ JAG FÅR NÅGONTING ATTA GÖRA MER ÄN ATT LULLA RUNT OCH SJUNGA. MICKE JAG SAKNAR DIG. MYCKET.

love of mine, someday you will die.Häi! Jag är med världens bästa Hedvig och henne har jag lekit med hela dagen. Ikväll har vi skapat stordåd! Skrivit en låt och allt, och om ni har tur kanske ni får höra den någon gång. Måste spela in den in tha studio först!
Hedvig gillar bajs. Mycket.
Imorgon ska jag jobba, 14-22. WUNDERBAR.


Heeeeidå :)

Here we go again

HALLÅ KOMPISAR! MIN BLOGG ÄR SÅDÄR JÄTTEKASS MEN JAG HAR INTE RIKTIGT TID. I FREDAGS FICK JAG PÅSKLOV OCH TOG BUSSEN HEM TILL VÄRLDENS BÄSTA OCH MED HONOM HAR JAG IPRINCIP TILLBRINGAT MINA SENASTE FYRA DAGAR. OCH LITE JOBB OCH FOTBOLL. NU SITTER JAG PÅ TÅGET PÅVÄG IN TILL JOBBET FÖR JAG SKA JOBBA IDAG, 14-22. SYNES!

..

Vill mest få mickes värme och gråta en skvätt för jag hatar dagar som denna. Vet inte vad det är, men det var länge sedan en dag var såhär dryg och jag likaså, utan anledning. Jag klarar inte av detta väder heller!
nej nu ska jag dra mig iväg på fotbollsträning och sedan tänker jag somna direkt när jag kommer hem så att den här helvetesdagen är borta.

ps. JAG KOM PÅ ATT JAG HAR EN ANLEDNING ATT VARA GLAD. Jag har aldrig tidigare skrivit ut betyg i en blogg men jag fick MVG på mitt intagningsprov på åva. Så jag hoppas att jag kommer in. Färdigskrytit. Heidå

20100324

HEI, HAR NYSS HAFT NATIONELLA OCH DET GICKHICK FINT. SNART SKA VI HA ENGELSKA SOM VI BARA BEHÖVER HA HALVA AV OCH VI SKA SITTA UTE OCH LÄSA. SUPER! VISSA SÄGER ATT VI SKA FÅ PÅSLMUST TILL LUNCHEN, JAG TVIVLAR STARKT. MIN KLASS ÄR SÅ JÄVLA SKUM, HELT AWESOME! VÄRT INLÄGG NEJ! :)

hallo
Dagarna går och går och det blir allt mindre snö på backen och jag blir så himla glad av sådant. Träningslägret var helt otroligt grymt och igår fyllde min vän Annika sexton. Jag pluggar väl en hel del, och läser. Imorgon ska jag få träffa min kärlek, samt ha nationella i engelska vilket nog inte blir jätteroligt men vi klarar't!

Lev väl!

To be alone with youHei kompisar! Nu i helgen åker jag iväg på träningsläger med mitt fina lag till Åland och kommer hem på söndag. På återseende, ha en helg som blir utöver det vanliga! Pusspusspuss

Det är så vi säger det.Var med världens bästa Micke idag och när han gick på träning så var jag med dessa två snygga brudar. Sedan gick jag och Janine till sku där det var lite extra fint. Eller ganska mycket extra fint. Min norrlandsflicka var där, min Sandra. Och ja, hon är min Sandra. Henne har jag mycket att tacka för! På bussen hem träffade jag och Hedvig en underbar flicka vid namn Linn som jag inte träffat på alltför länge. Alltså har den här dagen varit speciell på alla sätt och vis.
Idag var en bra dag att vara kär på, nästan som bo kaspers låt.

Imorgon bär det av till Romme klockan sex. Godnatt!


kyssTja! Jag är ganska tuff, jag vet. Solen lyser och det är onsdag, kan det bli bättre? 

Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.


Jag och min bästa vän, fotat av Erika.

Idag gick mitt intagningsprov galant och det är verkligen på åva jag vill gå. Min favoritdag imorgon! Pe-u-ess-ess

At the bus

ALDRIG TIDIGARE HAR JAG VARIT SÅHÄR NERVÖS!!!! DET HÄR GÅR BRA AMANDA, DU ÄR BRA DU! NU SKA JAG FORTSÄTTA EGO-BOOSTA MIG SJÄLV. JAG KAN INTE MER ÄR ATT GÖRAÀ MITT BÄSTA, MEN DET HADE JU VARIT KUL ATT SLIPPA VARA SJUK MEN. PUUUSS

Jag bryr mig om att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaka till dig.Kompisar!
Den här helgen har gått alltför snabbt och varit alltför fin. Lördagens för- och eftermiddag spenderade jag på mitt kära jobb, café Ritorno. Efter en hektisk och vidrig, men ändå väldigt bra arbetsdag begav jag mig till täby och hämtade ut biobiljetter. Jag och Micke hade lite nais time at donken och sedan så såg vi Farsan.
Tog tåget hem och chillerillade lite.
Sedan somnade jag med pojken jag älskar och när vi vaknade imorse lös solen.

Idag kollade vi på en fotbollsmatch och hade det mysmys. Kärlek åt söndagar!
Ikväll har jag varit på årets första styrelsemöte och allt annat än positiva ord är uteslutna.
Sedan jag kom hem för drygt nittio minuter sedan så har jag övat på mitt intagningsprov och druckit nyponsoppa och nu ska jag sova. På tisdag ska jag föresten göra det hitills troligtvis viktigaste i mitt liv. Godnatt!

Blek men glad. typ.
Hej

JAG OCH HEEEEDVIG SITTER PÅ BUSSEN HEJDÅ :)

chinatownHei kompisar!
Så himla mys att jag inte har feber längre och då kan jag gå till skolan, åka till min pojke och gå till SKU. Älskade onsdagar!
Nu ska jag snyta mig och lyssna på simon and garfunkel tills jag somnar. Det låter bra i mina öron det.
Då vet ni hur läget ligger till.

Pusspusspusspuss

Hallelujah I just love him so
Ogillar så oerhört att vara sjuk! Ska dock försöka vara lite mera optimistisk eftersom det är onsdag imorgon, och jag tror att ni alla förstår vad det innebär. Och jag vägrar att vara sjuk på onsdagar!
Nu ska jag fortsätta plugga matte. Jag SUGER, trots att jag alltid varit bra på matte. Tur att jag tänker tvinga min man att hjälpa mig imorgon!

På återseende, kärlek!


Feber

HUR OMYS ÄR DET INTE ATT KOMMA HEM FRÅN SKOLAN OCH UPPTÄCKA ATT MAN HAR FEBER? HALLÅ, JAG SKA JU ÅKA OCH SJUNGA NU. ÅÅÅÅÅH! OCH JA, JAG SKRIVER FRÅN MIN IPHONE OCH DÅ GÅR DET MYCKET SNABBARE ATT SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER. NU SKA JAG PLUGGA OCH VILA, FÖR ATT INTE FÖRVÄRRA HALSEN TILL MINA INTAGNINGSPROVER. HEJ!

Så nära får ingen gå.God kväll!
Har spenderat den här helgen med världens bästa pojke och tagit igen all kärlek från veckan när vi inte träffats. Min älskade, bara min pojkvän. Min Micke.
U N D E R B A R T !

EGO BRUD!!!Smala Sussie är verkligen den mest genialiska film som gjorts. Ärligt. Den förvånar mig lika mycket varje gång jag ser den.

Om några timmar är jag hos min Micke. Min, bara min. Den personen som jag inte klarar mig utan och som är världens bästa. Som sagt, snart.


Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad.Igårkväll tränade jag och tappade min stortånagel och blödde ganska så jättemycket. Sedan kom mina schnygga vänner Erika och Hedvig hit och vi hade det fint som få! (E och H: POOOOOOOSEN, jag har övat!!)
Idag är jag bara allmänt seg och har ont som tusan. Har övat inför mina intagningsprov, städat och sitter nu och gör moppeteori och lyssnar på min alldeles underbara spellista, hehe.

MICKE, jag behöver dig! Något oerhört! Imorgon, imorgon, imorgon. Det enda som finns i mina tankar. FINT!

Ps. Jag har köpt min balklänning och den är ja. Helt fantastisk enligt min åsikt, verkligen helt fantastisk. Perfekt, och det är svårt att jag ska kunna säga att någonting är perfekt, det är det verkligen. Men min klänning är perfekt, den tar perfektionismen till en ny nivå!

Lite London


(Lyckas fan alltid se så mallig ut på bilder underifrån.)
'


Ni får se mera en annan dag eller senare om ni har sådan tur.
pusspusspuss

desperateHei, jag är tillbaka i sverige med ett antal hundra bilder på kameran och ett antal tusen kronor fattigare. Då vet ni!

pussen

RSS 2.0