Laalelsmu

så bra och fin helg. dock inser jag att jag måste varit riktigt trött då jag: ett, snäst av pappa när han erbjöd mig bidrag till kläder och två, att jag somnade klockan elva igår. hoppas att jag får sova och må bra denna vecka. fasas och längtar till helgen. kommer bli så nervös... love

romeo

hei jag borde sova men jag sover så dåligt och natten till igår (onsdag) sov jag endast tre timmar men var ändå pigg. imorgon har jag biologiprov och jag ska inte skriva att det känns bra eller dåligt, för det blir aldrig som man känner. därför ska jag vara neutral bara.

skolan var lugn lugn och när vi slutat så väntade jag på sofia som skulle på intagningsprov och sen åkte vi hem och jag fick träffa min babe som far iväg imorgon. kul för honom då. han är gos.

godnatt på riktigt nu.

lucy in the skyser alltid lika liten ut...

försöker förtränga att jag har biologiprov på fredag för jag orkar verkligen inte. spelar mest på mitt nya piano, chillar i solen, fikar och träffar folk som är bättre än bra. jag och sofia åker till linköping nästa helg, och idag bokade jag och mamma hotell i Lund den femtonde till sextonde april. plötsligt blev allt överdrivet nervöst och verkligt. någonting som man väntat på i flera år. (tontig_tjej94@pinsam.com)

jag behöver eran hjälp nu. jag tycker att alla som läser detta ska ge mig ett tips. om jag ska sjunga en låt som är fin, bra och innehåller ganska brett register, vilken låt ska jag sjunga då? vad tycker ni? är i behov av hjälp!

godnatt på er.

bortglömd

andra gången försvinner man vill ju bara slippa vara tom. tack mikael, vendela, elin, madelene, sofia, paulina, annika, fredrik för att ni är så goa vänner och för att ni bryr er. är bara så jäkla tacksam!

@bussen

i fredags var jag med de finaste av fina. tack madelene för att vi fick komma, och tack vendela, annika, sofia, paulina för att ni är så bra. igårkväll blev inte som jag tänkt men tur att jag har micke som är bäst på att få än att må bra. istället hade jag och babe jamkväll, för igår fick jag ett elpiano av mickes och sofias farmor. så snäll!!!! nu blir det jobb hela dagen. hoppas inte att alla hänger i stan en dag som denna. dock tvivlar jag på min förhoppning.

going back to the starsmest hes och det ska bli skönt med helg trots att veckan varit ganska lugnlugn. ser på debatt och folk är ju så himla bra på att tycka. riktiga experttyckare. feel my sarcazm. inte för att jag är så bra själv, men vissa är ganska tappade bakom flötet om man säger så...

nu ska jag allt stänga ner denna dator.
farväl kära.

hej

"alltså. man måste ju inte ha sex i ett förhållande. men det är liksom som saltet till maten. det blir mycket bättre."

"jag vill bara gå ut gymnasiet, börjar plugga på universitet och bo i studentkorridor och plugga i fem år. helst en linje som jag inte kommer få någon som helst användning för och som jag kommer ångra för resten av mitt liv. och sen bara jobba och njuta och bo kvar här i vallentuna för resten av livet. det låter som ett bra liv i mina öron."

två fina saker, som två fina människor sagt denna vecka.

mobilt

idag var en fin dag. var trött och hängig hela dagen, men vendela började blöda näsblod så det var ju skoj. är inte alls posiriv på andras bekostnad. efter skolan impulsköpte jag mig en klänning och åkte till biscotti och fikade med hedvig och där fann vi även fredrik. hur fint som helst. ikväll träffade jag mina konfirmander och de är så otroligt goa hela bunten. underbart ledargäng och underbara konfirmander, gör att man längtar så till sommaren! nu är jag så trött så trött och ska somna i mina nytvättade och frasiga lakan. imorgon har vi aktivitetsdag i livskunskap, då vi ska prata om sex, porr och döden hela dagen. känns som en skum blandning om jag ska vara ärlig. puss och godnatt och ni är bra!!

glömma bort.

det gör så ont, och jag vet inte ens var jag ska börja.
vill ju bara att saker och ting ska bli bra.
och att du ska vakna upp, för jag är inte den enda som ser att det är fel.
vi sa det allihopa.

du hör inte hemma där.
kan du inte se det?


RSS 2.0