fladdermusenBorde väl sova men det är så svårt. började hos en ny sångpedagog idag. gillar att vi redan satt upp ett mål inför detta år. efter första gången vi träffades. någonting säger mig att det här kommer bli början på något bra.

vill passa på att önska det fina paret sofia och lukas att ha det så kult i spanien.

gillar att komma till sku, allt känns så bra där. fick en råfin tygpåse idag från min man också. blev mycket happi.  

en sista sak också. har ont i mitt finger. skar av en bit i söndags och jag kommer inte kunna spela gitarr på jättelänge innan huden växt ut.

Må gott (som folk älskar att skriva i mail).

ps. tror jag hittat mitt inre djur idag. (ja, bävern och säl är också andra spekulanter på mitt inre djur. om ni undrar)


warderobe
såhär ser min garderob ut. undra vad som hände med kvalitén. bilderna sög ju.

l

inte haft en sådan här vidrig dag på länge. ska inte jobba med pappersabbete någonsin. är så jävla sur.
aja, cash.

heidå

here comes the sun

har haft en fin kväll med jasmine.
det var länge sedan.
ni ska veta, att hon är råbra.

imorgon ska vi åka och titta på sanktanfinal. TAGG!

går och går men kommer aldrig till väggen.

är så trött hela tiden, trots att jag sovit jättemycket denna vecka. dock inte mycket alls i helgen. på min födelsedag i fredags började jag kvällen (okej inte själv) med en familjesushi som var gudomlig. blev sedan kidnappad av två ninjor och hamnade hemma hos jasmine med henne, hedvig, johan, henning och micke. fikade och massa sådant och satt och pratade om livet till klockan halv tre på en höft. så fina vänner man har! mina klasskompisar hade köpt tårta som de firade mig med under dagen. blev så rörd över alltihopa under hela dagen. ni är bäst!

åva gymnasium är rätt grått men väldans bra ändå. har egentligen mycket att göra men låtsas att jag inte har. känns nog lättare då. idag när jag gick till skolan så kom jag på olika saker åva skulle kunna vara istället för en skola, som den likar alltså. kom fram till följande alternativ: fängelse, sjukhus, ålderdomshem, koncentrationsläger, mentalsjukhus, rivningsobjekt, ett billigt hotell, ett skatteverkskontor samt vilken byggnad i östtyskland som helst. hojta till om ni har något annat förslag.

en sak som jag tänker på varje gång jag hör det är att folk alltid använder ordet u-länder. tycker att det blir så fel. alla länder utvecklas ju och det är som om vi lägger någonting negativt i betydelsen u-land. som att vi såkallade industri-länder skulle vara så bra. det är vi som är på väg åt helt håll. samt att länder som kallas för u-länder inte valt att utvecklas dit själva, det är ju vi som gjort att det blivit som det blivit. pluss att alla länder utvecklas så då blir ju alla utvecklingsländer. tror ni förstår vad jag menar, men vid frågor, kontakta mig muntligen. tycker nämligen att allt blir bättre muntligt.

eftersom jag gillar orala uttryckningssätt (oj vad fel detta kan tolkas, men det är inte jag som tolkar, det är ni som läser som gör det) så ska jag titta på olika tal nu. gillar att prata och tänkte därför bli riktigt bra på det.


ps. glömt att säga en sak men det får ni reda på en annan gång. trevligt ät det i varje fall. annika, du vet redan för du ska ju vara med. ds


it's my time to shine, sweet siiiiiiixteeeeeeenär det så här det känns att vara 16? tror jag tycker om det.

avkommapluggar biologi inför provet imorgon. inatt ska jag sova på mina anteckningar.

just as you asked


martin tycker att ni borde testa nya vitamin well med smak av persika. smakar isté. underbar.

kort hår. är så himla nöjd ska ni veta.

med det säger jag godnatt. godnatt.

Det var någon annan som sade

"Du tänker ganska mycket va?"
"Jo, ja, det gör jag. En hel del."
"Jag har märkt det, jag brukar se hur du försvinner iväg ibland."

och idag blir Fredrik 21, grattis bästa bror!


ain't asking

(ps. Har klippt av två decimeter av mitt hår så nu är jag korthårig. ni får se en annan dag för nu ska jag sova. älskar tyskaprov på mornarna.
ps2. vi hade våran första konsert i måndags och jag tycker att vi var jättebra, fast jag var inte jättebra men så går det när man ej har röst. ds)

hej

var på världens bästa plats i helgenplatsen där allt känns som en dröm. nu i efterhand känns det inte som om det var på riktigt, det var för bra för att vara sant. hoppas så innerligt att få komma tillbaka igen, till sommaren.


RSS 2.0