dagens sysselsättning:

rensa rummet! drog ut alla kläder, väskor, skor och allt som fanns där inne. nu är allt helt avtorkat, varje litet hörn rent och varenda plagg ligger där det ska ligga.

före:
efter:
(blogg.se:s bildkvalité <3)

ska träffa dessa imorgon


idag fyller jag sjuttonbild tagen av världens bästa sofia, på mig och världens bästa elin.

idag blir jag ett år äldre och det känns rätt fantastiskt men lite tråkigt, för imorse tänkte jag att jag att jag fyllde arton och skulle ut ikväll...

ni kan kolla på det här (lol att jag länkar klipp på när jag sjunger)(gör det ändå): http://www.youtube.com/watch?v=u1gsOVEghJo

puss!

borde sluta stanna uppe för att se satc

hundratolv engelskaglosor inlärda och jag är redo att möta morgondagen (lol hahaha). är mest väldigt nervös inför imorgon pågrund av den där brevet som förhoppningsvis kommer imorgon. fyller visst sjutton på lördag också!


längtar lite hitträffat micke och sofia och pluggat in hundratolv engelskaglosor. träffat en massa fina själar i kyrkan och ätit tårta. fin onsdag. den här veckan har gått sinnessjukt fort och nu är jag jättejättetrött och ska sova.

puss och godnatt

let it all flow

söker en livscoatch som bara kan dra mig upp ur krisen. idag fick jag en liten hjälp på traven av världens bästa lärare som jag önskar stannar.


tisdagsdrömmar

påväg till skolan för mattecprov. förberett mig med tio timmars sömn, gröt, kaffe och pago. tänkte klara detta nu!

ikväll kommer min äldsta bror hem och då blir vi äntligen samlade, alla sex.


idag fyllde du tjugotvådu är helt otroligt fantastiskt bäst på alla sätt.

en måndagatt vara på den absolut bästa platsen jag vet. där allt är kravlöst lyckligt vackert. verkligen tack för att ni är ni. alltså på riktigt.

jag och de där två som lyser upp varenda dag funderar på att starta en egen klass och resa bort och dansa och glömma allt i en gång lärt oss. lite sådant som får än att fortsätta hoppas och drömma en smula. lovade mig själv och jörgen att jag inte skulle få några känso-/skoldippar i höst. se hur fint det gick med det!

hoppas att jag kan få sjuttonårsdagspresenter i form av fina resultat och en ledarplats. snälla snälla, det är det enda jag begär just nu!

ska sova och drömma om någonting viktigt som absolut inte har med skolan att göra.

socialstyrelsens regler är förlegade

lyssnar på monica zetterlund, skriver insändare om blodgivning, äter dillstuvadpotatis med gravad lax och avokado, snabbesöker rimbomarknad och fikar med mina tjejer en dag som denna torsdag. helt okej med två lektioner och nu är veckan slut för min del. imorgon åker vi till småland och jag har varken packat, planerat eller hittat utklädnad. först måste jag skriva klart min insändare. sedan är det helg på riktigt!

puss

vill bara ha dig
stormande tisdag

vill spy på hur mycket jag hatar rutiner, att göra samma sak dag ut och dag in. undrar på riktigt verkligen varför jag går natur. jag har verkligen insett att jag inte är lagd för kemi och matte. det bara är så. jag pluggar och pluggar, men det ger sig inte. jag är verkligen inte gjord för det. nog ett av mina största misslyckanden någonsin. man skulle gått estet. vanlig estet eller sam.

man borde inte spendera två timmar på gymmet en måndagskväll. då är man d.ö.d. i kroppen. hoppas att sjutton för lite gott med sig och att någonting händer.

update: ursäkta för mitt patetiska gnällande. skulle verkligen inte vara tänkt att få er deprimerade, utan bara få mig själv att känna mig lite sämre.


RSS 2.0