septembermåndag // att plocka svamp med mamma och martinsnart är september månad över och oktober är nog min favoritmånad. anledningar:
- jag fyller år
- London
- festligheter
- höstlov
- fina löv och stickade kläder
- kick-off på Gransnäs

ska ta tag i mig själv nu och tränapluggasova mera. tur för övrigt jag har som har elin och vendela och micke.

dagens bästa

kund: "hej, jag skulle vilja ha en såndär moccacchito" anna: "en vadå?" kund: "en moccacchito tack" anna: "menar du macchiato?" kund: "jaså, så det är så det heter" har haft en fin helg och det är stört att den redan är över. men den här veckan ser lovande ut. ska på fyra konserter så man ska väl inte klaga!

ska ut och dra en jojk nu då

när den personen som alltid säger att man klarar allt, som förstår och som tycker att man är bra säger att han ska flytta till hongkong inom ett år så bara går det inte att hålla tillbaka tårarna. och jag kan bara inte förstå varför folk man tycker om ska försvinna jämt, helatiden. tröstäter mängder av kolhydrater för att bygga upp underhudsfettet så att jag är redo inför denna kyla som komma skall. ikväll var vi hos oscar och det kompenserade upp dagens tråkiga besked. de är fina, de! veckan har gått läskigt fort och jag längtar tills imorgon. då ska jag se the Ark!

bytt hårfärg!!!!!!!!


estetisk orientering
några fina i min klass. estetisk orientering är bäst!

god kväll!
idag har jag gjort mat, latte, diskat och stått i kassan osv. det vill säga: jag har jobbat 8.30-18. hade tänkt hela dagen att jag skulle läsa ikväll och var riktigt inställd på det. då inser jag att jag glömt mina glasögon i skåpet. blir en smula ledsen. tror att detta tyder på att jag börjar bli gammal och sliten... har ju inte ens fyllt sjutton ännu.

fredag

igår jobbade jag fem timmar och sedan mötte jag upp min pojke för sushi och bio.
min mat:

min dejt:


vi såg apornas planet och den var bra. är rätt stolt att det var jag som valde film och att båda tyckte den var bra.

om någon timme ska vi fira min far som fyllde år i somras men ingen av oss var hemma då. nu ska jag baka några kladdkakor.

puz

en söt killeså himla mysig kille, önskar att han vore här nu.

första september

såhär såg jag ut idag för två år sedan(hahahaha, lol):

såhär såg jag ut idag förra året:


jag som trodde att jag sett likadan ut i fyra år...

livet är rätt jättebra nu faktiskt och jag pratar och tänker mest på någon slags skånska. jobbar, gör om rummet, fikar, försöker studera och rita och skriva, ordnar kick-off, tar posters osv. elin och vendela är verkligen helt otroliga de, det tåls att tas upp i bloggen. JAG BLOGGAR FÖR ER OCH NI HAR INTE ENS KOMMENTERAT MITT FÖRRA INLÄGG. det var ju aslångt. ska nu lyssna på mannen med det lockiga håret som hänger över mitt huvud och önska att jag också var två steg från honom.

godkväll och godnatt, må ni springa länge.

RSS 2.0