igår flög vi luftballong

min mamma är verkligen fin


min älskade bror:


flådig utsikt:


det där var bland det bästa jag varit med om och jag som är så höjdrädd.

och allt blir bara blä blä

har börjat skriva men suddat ut allt igen för allting jag skriver blir ändå fel för man kan inte skriva någonting på en blogg. känner mest att det är svårt att känna nu och jag orkar inte på riktigt. vill bara ha en solnedgång, vendela och elin. skulle vara bäst just nu.

bye bye (fett cool, jag vet!)


publicerar det nu innan jag raderar allt och ångrar att jag är patetisk.

bloggningen från min sida går sådär. får ofta höra hotkommentarer från folk (mest venne och jasmine) och det känns lite creepy så here we go. detta har hänt sedan sist

-har sett säkert!, dungen och eldkvarn. mäktigast var nog att få se plura live.
-sjungit på två bröllop (=bra cash och kontakter vilket alltid är finfint)
-varit på någon s.k. "klassfest" vid en sjö dit vi gick i evigheter och aldrig fick en taxi när vi skulle hem.
-försökt springa inför cooper-testet
-pluggat kemi i evigheter
-träffat fint folk.

igår var den bästa kvällen på länge. jag var helthelt säker på att jag inte skulle klarat kemiprovet och gick och hade lite ångest men försökte att inte tänka på det. jag och micke åkte till kungsan och åt mat, såg på eldkvarn, chillade på donken osv. ville verkligen inte logga in på mailen för att se hur dåligt helkursprovet i kemi hade gått men när jag läste det så började jag nästan gråta.

"Amanda
 
Resultat: 12 G, 3 VG = 15 av 39
Betyg: G
 
Poängen var väl fördelade på de olika avsnitten. Du är godkänd på kursen.
 
/Johan"

Har aldrig tidigare varit så lycklig över ett G. måste verkligen dela med mig av min lycka till er alla så att ni känner min glädje. Jag sprang runt och var helt till mig. kemi a är verkligen min värsta kurs någonsin och jag är så lycklig över att aldrig mer ha kemi.

idag var för övrigt också en fin dag för då fick jag träffa hedvig. världsbra tjej är hon.

min blogg är mest blajjblajj om skolan för det är vad som tar min tid just nu. imorgon ska jag plugga fysik inför halvkursprovet, mitt näst sista prov i ettan. bara musikteoriprov på fredagen och sedan är jag fri. love my life.

känner att bilden ovan är väldigt passande då jag studerar fysik på den. tagen av min kära vän vendela (venne även kallad. fett namn. jag kom på det)

nä nu ska jag väl sova och känna taggen inför fysiken. ska faktiskt bli positiv av mig känner jag sådär lite spontant. kanske ska sätta upp lite mål, nu när jag ändå är på gång liksom!
hej med er.

RSS 2.0