kära, älskade du


i söndags var det min vän vendelas sjuttonårsdag. vendela är verkligen en kalasfin tjej som gör mina dagar så bra. hon vill verkligen att man ska lyckas och är bäst på att förklara matematiken och är så positiv till allt. hon är väldigt kärleksfull och glad och bara allmänt gosig. gillar den flickan mycket.

och imorgon får jag träffa henne!

Fml

För ett år sedan var allt så otroligt skönt. Jag behövde inte plugga ett dugg för ett g, läsa igenom och göra några uppgifter för ett vg och plugga några timmar för ett mvg. Skolan var så som jag ville ha det, jag bestämde lite själv och mådde bra. Varje fucking jävla dag pluggar jag den där matten men den vill inte sätta sig. Och så fort någonting är gjort i något ämne så är det prov och inlämningsuppgifter i andra. Jag har inget som kallas för liv kvar, utan jag studerar utan resultat. Önskar bara att det får släppa och käre gode gud, hjälp mig bli godkänd i matematikprovet och kemiprovet och fysikprovet. Snälla. Jag klarar inte av att misslyckas mer. FMylife.com

så var man klar med den

det är storm och ett våran s.k. "skräpbod" gick i tusen bitar idag när fyra tjugometers höga tallar rasade över det. är råförkyld och ska sova av mig min heshet för imorgon ska jag på begravning där jag ska sjunga. känns som att jag vill bli bra i rösten. nu ska jag dricka té och gosa med världens golligaste lillebror som är hemma.

lev väl.

skriver raport i biologi A som förhoppningsvis är min sistavill mest äta och sova. men dagen var ändå ganska värd. men det känns som om jag studerar och studerar, men aldrig når framgång. ungefär så. längtar en aning till helgen, påsklov, sommaren och tvåan. vill bara att biologiAkemiAfysikA ska vara slut.
   annars gick det väl bra i söndags men inte så bra som jag hoppades. men men, detta gör bara att jag blir allt mer mediakritisk. hade rockkonsert i måndags vilket slog mig tre timmar innan vi stod på scenen. är alltid lika förberedd eller någonting. det gick ärligt ganska bra och jag är nog rätt nöjd. trots att jag var ful som ett as. 
   nu har jag ingen röst knappt och hade tänkt skriva klart (ja eller något) min laborationsraport och sedan ätasovaduscha.

då vet ni tänker ni kanske. ja tänker jag. då vet ni. då är vi på det klara med det hela.

RSS 2.0