dancing, singing, movin' to the grovin'hej hoppas att ni tycker att jag är lika snygg som jag själv tycker att jag är skulle bara visa att jag ser stark ut och det är ju lite kul plus att jag ska se ut som en kille men lyckades ej
idag hade vi öppet hus och jag var inte så bra men det kan man inte alltid vara så är det men jag hoppas att många vill börja i min skola för ärligt talat så är den bra och nu ska jag sova för jag är jättetrött
känner att min blogg är otroligt bra just nu

på återseende!

without love, loooooo-oooooo-oooooove.
bild ett är nya skor bild två är en gullig flicka och en moggizjag bild tre hittade jag nu när jag la över bilderna till datorn.

idag har vi projektarbetat och jag och elin var på el-avdelningen där vi var ganska så rädda natur-esteter och var jättevilsna. sen hittade vi datorsalen vi letade efter och slapp vara rädda och det var skönt visst elin och sedan hade jag glömt mitt matkort och jag var orolig att hon i receptionen skulle lacka men hon var glad och inte sur så det var bra. kändes skönt att ha med mig mentalt stöd också i form av mattias och sen väntade jag på hedvig i skolan och sedan gick vi och fikade men hon glömde plånboken i skåpet så då gick vi tillbaka och sedan fikade vi och sedan åkte hon till sin farfar och jag köpte några saker och väntade på mamma och ikväll köpte jag en vinterjacka för pappa tvingade mig. det var allt och det var skönt att skriva utan punkt för det brukar vendela göra och jag tycker om henne så därför tycker jag om det här också. bra grej, hej.


Guten tag!

sitter i biblioteket i skolan och håller på med vårat projektarbete som vi har hela denna vecka fast egentligen har vi slutat men jag är ju så himla ambissiös så jag sitter ju kvar (skämt åsido). tänkte bara säga att jag lever och att min skola är himla bra tycker jag. kom imorgon på öppet hus!!! vi kommer ha konsert klockan halv sju och sju i musiksalen.

hoppas att hedvig slutar snart för då kanske vi ska fiiiiiiika, heidå.


omanHej, igår var en jättebra dag. Idag var också en jättebra dag. Fast jag gick till skolan utan jacka och märkte det i skolan. Ibland händer det också. Hejdå.


hej

har nog aldrig uppträdit så bra som jag gjorde igår om ni undrar. om ni vill se får ni se på facebook. mår ganska jättebra nu för tiden. ja, det går bra med det jag bryr mig om iallafall, det är ju det viktigaste. på återseende!


grobetög gim röf gros negni nnäkdetta är en sensation läsare (ja, typ ni femton trogna som typ besöker här varje dag heh). jag ler med tänderna!!!!!!!! adrig lagt upp en sådan här bild förut för jag ler aldrig med tänderna.

det var det, god natt.

ps. den som ser vad det står i rubriken är cool.

allt blir så balanserat när han sover.ibland när du ser in i mina ögon måste jag kolla bort,
för det känns som om du kan läsa mina tankar.
vill du veta en sak som du redan vet?
jag är kär i dig.

lång väg nerhåkan igår var så himla bäst. bästa konserten jag varit på, så jävla värt. helt lyrisk. det var synd bara att han inte spelade aprilhimlen och försent för edelweiss men man kan ju liksom inte få allt men ändå. ååååååh vad bäst det var, en av de bästa kvällarna i mitt liv och vi stod nästan längst fram, hade bara en tjej framför mig men sen kom en lökig snubbe och puttade bort mig men det var bäst ändå. fattar inte att det är sant. fick en del av låtlistan också.


björkveddet är en aning roligare med ben som ser ut såhär, men det gör kanske inte så mycket just nu för det är råskönt med lov och idag har jag varit på bio med martin och köpt kläder och imorgon ska jag städa och sedan blir det klassfest!

RSS 2.0