sommarSommaren 09
Den var så jävla bra. Helt galet bra. Kvällar och nätter som tillmestadels spenderades ute. Ett par dagar själv i mitt hus med Kp, Hedvig och Jasmine. Många minnen med mango och etcetra, ni vet. Holland med världens bästa lag. Träffade fina människor mest hela tiden. Sushi på skinnarviksberget. Kvällar och nätter i hufvudstaden. Suga på att åka skateboard. Chill dagar på jobbet där man kunde spendera tiden i solen. Vara vaken på dygnets alla ljusa timmar, det vill säga hela dygnen. Gransnäs, bästa plats jag varit på. Ännu mera fint folk. Missa sista bussen med Jasmine och vänta på fredde och alex klockan halv fyra. Vara med fina gransnästyper. Gitarrspel om nätterna på alla möjliga platser. Cykla. Våldgästa Jasmines hem. Skratt, tårar, ännu mera skratt, Jo tack, det var en jävla fin sommar.

Vad som gör min mer taggad är att sommaren 10 kommer bli minnst lika bra, MINNST!

Beaver-ninjaGute Nacht, liebe Freunde.

Tehehehehufft

1. ''Hej jag har gått och blivit tolv igen'', så mysigt! Storasyster och lillebror.
2. Jag besitter de starkaste armarna någonsin! Martin håller med för allt i världen. Han tycker att jag är skitstark!! Eller hur?
3. Martin tycker att han är lim Ben McKenzie på denna bild. Jag håller till visso med. Dock är Martin tolv.
4. Mina skooooor, mina godisar!
5. Tuff-brud-94@hotmail.com
6. Martin försökte se ut som Cimon från PH. Som ni ser sög han på att efterlikna grabben.
7. Det här har alltid varit, och kommer alltid att vara, MIN min! Undra hur många bilder som finns av mig med den här minen, säkerligen ett hundratal skulle jag allt tro.

Den här kvällen var vi som vanligt speadade och då blev det så här, fast värre. De bilderna bör jag nog inte visa, då skulle ni troligtvis aldrig återvända hit.

.


Min höft har blivit värre, så jag mötte mamma i täby idag och vi införskaffade ett par nya, stadiga skor med en iläggssula. Godis för fötterna, var min kommentar när vi gick därifrån.

Dessutom så har jag knappt någon sångröst, så både min individuella sång samt kören var inte så mycket att tänka på idag.
Nu ska jag spendera resterande tid denna kväll tillsammans med min tyska (som jag inte känner att jag har det bästa samspelet med, vi går inte riktigt ihop just nu, om jag ska fatta mig kort) och kaffe.
På återseende vänner!

GymnasievalVänner, jag är iprincip helt säker på mina gymnasieval. I inbördes ordning:

- Rytmus musikergymnasiet, estet-sång.
- Viktor Rydberg gymnasium Jarlaplan, estet med samprofil-sång.
- Åva gymnasium, natur-musik.
- Globala gymnasiet, sam-global.

Att tänka mig gymnasiet gör mig så otroligt taggad på livet, och får mig att känna den absurda känslan att framtiden är nära!

mys

Igår berättade underbaraste Annika det bästa på länge, nämligen att hon och finaste Andrea kommit på att man borde kalla onsdag för mysdag. Hallå, idén är ju helt underbar, onsdagar är ju SKU-dagar!

chicachicachica

Hei! Vad Amanda skulle behöva just nu är kaffe och en varm famn. Dock så vore det inte alltför bra om hon fick kaffe i sig nu eftersom hon då skulle bli mera pigg är vad hon är. Den varma famnen som hon skulle behöva befinner sig dock dessvärre lite exakt en mil ifrån henne och sover så sött, så som Amanda inte gör. Det är inte så bra när Amanda har träning sent på kvällen som gör att hon kommer igång och blir sådär övertaggad på sommaren 10.
Nu vill jag råda Amanda till att sova så att hon inte börjar föra märkliga oljud som hon kan få för sig att göra i sin ensamhet, utan nu ska hon få sin sömn så att det går fint i skolan imorgon.

Amanda önskar god natt!!

Lite sentVad gjorde du 2009 som du aldrig gjort förut?
Konfirmerade mig, Var i Oman, bytte fotbollsklubb, fick poitiva besked från en audition, fick ett jobb, blev kär (är kär :)), var på festival (popaganda), sjöng solo på en begravning, lärde mig spela gitarr, lärde känna sjukt mycket folk, gjorde vissa saker som inte borde skrivas här med tanke på pappa typ alltid läser (förresten så är du dålig på att kommentera!!!), hade det bästa året i mitt liv!Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2010? Jag skulle bli bättre på att fotografera och utveckla sången, och dte tycker jag att jag gjort. Rulla ner för saker inför i år (dock kan jag inte kalla de för nyårslöften eftersom jag inte riktigt tror på det där med löften). Fick någon i din närhet barn? Nix Dog någon i din närhet? Dessvärre, ja.
Vilka länder besökte du? Finland, Danmark, Tyskland, Holland, Tyskland igen, Cypern och Oman.Vad skulle du vilja ha 2010 som du saknade 2009? Ganska självklart- tid! Vad var ditt största misslyckande? Att jag i våras var alldeles för naiv och min höftskada. Vems beteende förtjänade att firas? Micke Jarls och Sandra Åhmans. Vems beteende gjorde dig ledsen eller arg? pass
Var tog det mesta av dina pengar vägen? Kläder, skor och väskor. Och käk! Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2009? Didn't we almost have it all- Timo Räisänen, alla låtar från gransnäs!
Bästa filmer 2009? Jag såg knappt på film, men helt klart the Pianist. Vad önskar du att du hade gjort mer av? Helt ärligt talat så vet jag inte, kanske spenderat mer tid med mina fina vänner (förlåt att jag var ganska osocial en viss tid, jag tror ni vet när).Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Varit för naiv med ord, köpt onödiga saker.Favorit-TV-program? Prison Break, som varje år.
Vilken var den bästa boken du läste? Vad gjorde du på din födelsedag? Blev överraskad av mina vänner, som sedan hade ordnat finaste festen åt mig med många fina människor och det var en sån jävla underbar kväll!
Hur skulle du beskriva din stil 2009? Tuff och Amanda?Hur höll du dig ifrån att bli galen? Musiken och mina fina vänner Vem saknade du 2009? MorfarVem var den bästa nya personen du träffade? Omöjligt att säga en! Alla i mitt fotbollslag, min finaste läger-tre-grupp, alla fina SKU:are, folket på jobbet, familjen Jarl och en hel del fler folk. Tack, ni har fått mig att må så bra som jag har gjort och gör!
Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2009. Säg inte viktiga saker om du inte är säker på att du verkligen menar det. Lärde du dig något nytt under 2009? Jag lärde mig om livet. Vad vill du lära dig under 2010? Att spela piano!

Träning nu gott folk!

Bästa vän


31 gångerfredag.

bababababa

Spenderade tid i skolan, med micke, med min sångpedagog, i studion med ola+hedvig+kajsa, med mysiga sku:are och fick sjuts hem en mil av ola. Himla fin dag.

En månad idag (eller det blir ju faktiskt igår, men strunt i't!).

dodidadedödodadadadi


KP, jasmine, Annika, jag, micke och Gustav. Första november var detta för den som undrar.

Bra saker som hänt denna onsdag:

- Man vaknar utsövd imorse och är glad över gårdagens p3 guld-gala. Då inser man också att man ska få träffa micke i eftermiddag.
- Man gör nästan allt plugg för veckan på flexen, samt spelar tetris (som jag typ aldrig spelat!!)
- Klockan 13.50 slutade jag skolan, med musik som sista lektion.
- Kommer hem och pappa har köpt sushi åt sin kära dotter.
- Bussen till Vallentuna kom helt i tid och var framme helt i tid. 15.16-bussen är alltid försenad!
- Jag fick vara med min kära Micke, blev bjuden på typ alltför god mat och sedan gick vi till kyrkan.
- Jag, Hedvig och Annika höll i mässan och jag tror den blev bra, det kändes så iallafall.
- SKU var helt obeskrivligt bra, med massa chockomilk, fina sku:are och massa trevligt prat.
- Fick bästa kramen på länge av världens finaste Sandra som var snabbt på besök och som jag inte hann växla så många ord som jag hade velat med.
- Jag var bäst på fotbollsspel, dock vet jag inte om alla håller med om detta..

Nu ska jag hälsa på sängen för imorgon är veckans värsta skoldag. Fast imorgon har jag också en månad med min Micke! Känslomässigt har jag aldrig mått bättre!

God natt!

VännerHei nu ska jag träna. Livet är allt bra fin det!

spend the night with the sound of silenceHei! Min morgon spenderades på ikea och med hem kom en ny säng och andra ytterst trevliga ting. När jag och mamma kom hem så gick jag på träning och nu hade jag tänkt duscha. Sedan tar jag nog bussen och tåget (om jag inte lyckas tigga sjuts) till världens finaste pojkvän. Det var det jag tänkte meddela!
Kärlek åt folket! :) (inte varje dag jag gör en glad gubbe!!!!!!!!!!)


värde fyra kronor


Jag vill ha värme så därför visas här inga vinterbilder för tillfället. Jag och mammie i Oman. Älskar att bli äckligt bränd.

Idag träffade jag min älskling en ytterst kort stund och sedan gick jag till min sång och sjöng i cirkus trettio minuter. Sedan på kvällen så hände det trevliga saker, nämligen började jag och Hedvig sjunga i en gospelkör och det känns helt galet bra!

Jag är ganska jättedålig på att blogga, heidå.Ytterst. Ypperligt. Gediget. Kärlek. Lojal. Intressant. Kyss. Månljus. Skribent. Naturlig. Kär.

Fastän jag fryser så får du mig varm.


SnäckorSaknar värmen ganska jättemycket.

Men det gör ingenting om dina händer är här.Efter en dag i sveriges bästa grundskola med en väldigt anorlunda tyskalektion så har jag pluggat, ätit och sprungit. Jag har saknat min kondition!
Nu är jag ganska jättedöd så nu ska jag läsa och sova.
Imorgon är det onsdag, bästa dagen! Friendsmöte, No och musik och sluta två, vilket reculterar att det låter som en ytterst fin dag i mina öron. Sedan ska jag träffa Micke och därefter är det SKU (!!!!!!!!!!!!!!!!)
God natt vänner!

20100111


Hei! Sitter och har kaffe- och Mickeabstinens och ska ta en powernap så att jag orkar med min träning om några timmar. Idag har jag och Micke varit tillsammans i tre veckor föresten, känns som längre tid dock. Jag har tur som har honom!
Pusskram


If you nead a friend, I'm sailing right behind.Du vet väl att ankaret påminner mig om dig? Jag saknar dig varje dag, och det kommer aldrig försvinna.

2010 baby


I år ska jag

- Sluta snacka så jävla mycket skit (!!!!!!)
- Bli nöjd med mina betyg när jag slutar nian.
- Komma in på något av de gymnasium jag vill gå på
- Köpa en ny säng
- Göra iordning i mitt rum lite smått
- Börja gå och lägga mig i tid
- Sluta bita på naglarna
- Tänka mer på miljön
- Sluta vara besserwisser och rätta ord och språk
- Bli bättre på tyskagramatik
- Sy mera
- Sjunga och spela så mycket mer än tidigare, det är ju faktiskt mitt liv
- Springa mer och inte bli skadad
- Inte köpa kläder i onödan
- Tömma min soptunna oftare
- Spendera mer tid med mina vänner
- Köpa en iPhone
- Bli bättre på att laga mat
- Vara världens bästa flickvän
- Inte vara lika sjuk som i höstas
- Ta hand om mig och försöka att inte bli för stressad
- Göra iordning i mina garderober
- Ta mitt moppekörkort
- Tänka mig för innan jag pratar (!!!!)
- Planera bättre
- Sluta vara så splittrad i tankarna och hålla fokus på mitt mål
- Dricka mer (alltså, inte alkohol)
- På tal om alkohol, inte dricka någon sådan
- Tycka om min tillvaro
- Spendera mycket tid med människor jag tycker om
- Känna efter så att allt verkligen känns bra
- Komma i tid (det absolut viktigaste!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- Ha ett jävla fint år, jag svor tillochmed.
- Fortsätta vara den jag är

Oman


Det här året är vårat år.


@tåget

tja! Idag har jag jobbat. Ni vet när man sprungit en väldigt lång sträcka och känslan när man är klar, den känner jag ungefär nu och mina händer skakar. Annars ska jag inte klaga för nu är jag på väg hem till världens finaste micke. Ha en fin kväll! Pussenkramen

To touch the sound of silence.Några saker jag köpte idag.
Godnatt

gamla årsjukt att detta var ett år sedan nästan precis. Då var det nästan vår och jag gjorde inget annat än längtade efter den.
Förresten så sitter jag här och är sentimental och saknar att springa, som när jag läser det här inlägget. Det gör ont i kroppen av energi. Saknar min pannlugg lite smått också..

20100108


Lite sådär lagom stolt brud!

Har fått vissa klagomål från en del personer (läs: Sofia) som tycker att jag uppdaterar för dåligt, och det kan jag ju inte annat än att hålla med. Men jag sitter knappt vid datorn längre så det blir lite svårt.
Igår var jag med Micke och sedan åkte jag en sväng till Hedvig och sov där. Imorse var jag hos Micke tio i tio (noga med tiden!!!) och väkte honom en aning och gick och la mig där ett tag. När vi hade druckit kaffe så fick vi sällskap av Sofia ner till tåget och jag och Micke åkte till Täby en sväng och handlade några ting, åt på bk och frös på väg till busen. Tog bussen hem och gick hem, gick in på ica och handlade godis, kom hem, värmde oss och kollade på the pianist.
Nyss tog han bussen hem och jag ska väl sova snart eftersom jag ska jobba imorgon.
Nu vet ni hur min dag såg ut, såhääääääääär roligt måste det varit att läsa, hehe.
Pusshei

Imorgon ska jag leka med pojken på bilden som många andra otroligt fina dagar.Du vet väl att jag är sådär löjligt, fånigt kär i dig så att hela min kropp blir som sockerdricka ?

Det kanske tar emot, men vi hör ihop.Undra hur ofta jag har jagvetingenting-humöret. Sällan är jag ledsen och deprimerad, utan mer så att jag inte vet vad jag känner, eller vet någonting över huvud taget. Ikväll när jag kom hem var en sådan en. Hela min kropp värkte, huvudet dunkade mer än vanligt och jag kände mig illamående. Då är det fint med ljus, musik och mitt duntäcke.
När saker och ting började klarna så gick jag hem till min Jasmine och hade det mys mys. Det var länge sedan och extra fint. När jag gick hem i världens skönaste och varmaste jacka med min fina pojkvän i telefonen så var jag tillbaka. Jag förstår inte hur det ofta sker på min väg hem från Jasmine, ni kan läsa DETTA inlägg så ser ni hur märkligt det är. Alltså, kan vi konstatera att det är något speciellt med den där Jasmine, något alldeles specielt. Jasmine Sönmez, min fina vän.

Ps. När man har jagvetingenting-humöret så har jag gjort en famtastiskt bra SPELLISTA.

Och du undrar vem som kysser henne nu, och du undrar vem, vem om inte du. Oh läpparna, du kallar dina. Det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Ps 2.
A: Jag hör ditt hjärta och jag tycker om att lyssna till ljudet av det.
M: Amanda, mitt hjärta slår för dig.

Det var det finaste någon har sagt till mig.

Ds.


I pay your friends if you're feeling alone.


Jag dör lite, min fina Erika och jag. Snälla skratta !

Lite halvt död sedan min fotbollscup och allmänt ont precis överallt. En vecka kvar av lovet och om jag skulle sumera mitt lov så skulle det bli varit med Micke. Fint det tycker jag, för det har blivit ett väldigt fint och bra lov. 
Nu ska jag vara död ett tag och sedan göra körteori och kasta hälften av mina kläder för min garderob väller över. 
Hei med er! 


hei
1. En ny kompiiiiiiiis.
2. En sak till fönstret

Två ting, kläder orkar jag faktiskt inte visa. Kanske kanske kanske, om ni har tur.

Nyår

Det här tog på krafterna så ni får fler en annan dag. Jag orkade inte ens redigera.

2010


Cup imorgon, god natt! Nu är det tvåtusentio och grejer!

20100102

hei! Fryser om fötterna och lyssnar på billie the vision i bilen på väg hem från f&f. Saknar min micke gör jag visst också. Blir ytterst intressant att se hur detta ser ut eftersom detta är min mobil. Imorgon blir det fotbollscup! Kärlek&fred

RSS 2.0