living just to find emotion.

Knäsvag, ja det gör du mig.
När du berättar hur mycket jag betyder för dig,
ja då vet jag inte vart jag ska ta vägen
för det är nog bland det bästa jag vet.
Kyssar.
Du vet nog inte själv hur fantastisk du är,
och hur otroligt bra jag mår när det är du och jag.
Jag är kär i dig, på riktigt.

Sånt sushiställe som jag äter på på bilden, sånt borde vi ha i Stockholm.Eftersom folk suuuuuger på att kommentera och det känns väldigt konstigt när ni är ett par dussin som läser här varje dag, därför har denna blogg ett lösenord ett tag. Okej? tänker ni. Okej! tänker jag.

Fast jag är glad och mår bra och har sjungit hela dagen pluss spelat fotboll och det var suuuuuuuper. Ikväll när jag kom hem så städade jag rummet också. Jag är rätt bra ibland. Eller ja, oftast mer. Mitt självförtroende är för övrigt otroligt.

if you feel my conection, you're to shy to convey.Hello mates!
Livet rullar på riktigt fint. Dessa dagar ja, de är jag gjord för. Livet börjar ordna upp sig tror jag och jag känner mig ganska säker och lugn i hjärtat över tillvaron. Det känns faktiskt för bra för att vara sant, och så ska det väl få kännas ibland? Jag är inte så stressad som jag oftast känner mig, jag kommer gå där jag vill gå nästa termin och kommande tre år, jag känner att jag prioriterar rätt och fördelar mig rätt. Ja, så jag känner att det går bra nu.
Vi har för övrigt tre cabarétdagar nu denna vecka så jag kan redan nu meddela att ni ska boka upp er för den 19/5, för då mina vänner kommer stordåd att utlovas i karbyskolans idrottshall! Niornas cabarét som kommer bli den bästa i karbyskolans historia. Det vill ni bara inte missa, det kan jag lova er!

London callingHade skrivit ett FETT inlägg men det bara försvann och jag lackar. Behöver sömn nu, godnatt.

skola i fredags.
1. Alex, den lilla thailändska pojken :)
2. Törstiga pojkar. Jag vet inte ens vad jag ska säga eller hur jag ska reagera liksom.
3. Mandyyyyyyyyyyyyyypandy
4. Ser ni hur fin tjejen är eller? Hon är helt fantastiskt fin kan jag gladeligen meddela!
5. Jag vet inte ens hur många sånna där bilder jag har på Erik om jag ska vara ärlig. Skulle aldrig orka räkna för de är så jäkla många.
6. Pluggiiiiiissen själv, det är han som är satsARN. Eller? Vem vet? JAG VET!

tjullullupidoHei! Vinnst i seriepremiären mot Bollstanäs. Jävligt fint. Oj vad jag svär i den här bloggen, hm.
Nu är jag trött och jättemätt för jag har ätit min favoritsallad från hägeräs med godaste brödet. Ni skulle ju preciiiiiiis fråga!
Måste nog ta och sova nu, för imorgon fyller min kära lillebror tretton och så är det nationella i matte, del C. TAGGAD.

Buenos noches, det enda jag kan på spanska tyyyyyyyp.

Ps. idag har jag och min kära Micke varit tillsammans i fyra månader. Tänk er, vad tiden går fort. vad hade jag gjort utan min pojke? Ds.

kulkulkulIgår fyllde den här fina flickan sexton år! Jag tycker mycket mycket om min kära Erika.


Jag hade skrivit en slöjdutvärdering på helvetes många papper på datorn och nu när jag ska skriva ut den, en månad senare, så hittar jag den ingenstans. Jag LACKAR! laksnfdkignblofgnesknf cnesf cjksnfoicesnfjkdcnjkneaknfjksenfdcöAKAösmsakn lcknaslkndlkawnflksnsa, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Farmor&farfars Somna nu, och spring till världens ände. Sov nu, och hoppas du springer länge.

svart är ingen färg, det är så man känner sig.Sitter och gör distanstest och det känns löjligt att jag ska veta hur jag ska bete mig med min motorcykel på motorvägar. Jag ska inte ens köra motorcykel och inte heller på motorvägar. Jag ska köra moppe. Dumt att fylla år efter första oktober förra året. Men nu börjar det bli dags att bli klar med det här moppekörkortet. Tur att man har Markus i öronen. Jag har saknat honom i mitt liv, han har varit lite för mycket i bakgrunden de senaste månaderna.

Ps. Den där ringen på bilden, är det någon som sett den? Es ist weg!


LIFTITUPMin världensbästa blogg går sådär i dessa dar. Har ganska mycket för mig, och det känns som vanligt riktigt bra! Min kära pappa fixade min dator igår så nu funkar den galant så nu kan ni förvänta er åtminstonde liiiiiite mera bloggning från min del.

- Vi har haft långa och väldigt högljudda diskussioner i våran klass om vårat ploj-foto. Imorgon ska det bestämmas och jag lackar sönder om vi inte kommer ta vårat förslag för då kommer vi vara tråkigast i hela tidningen och det är FAN inte rätt. Punkt slut.
- Nationella i fredags gick förresten helt galet bra! Nästan mitt bästa matteprov någonsin tror jag, och det känns ju rätt fint. Blir nais på torsdag för då är det del C. :)
- Idag har jag fått en ny erfarenhet i livet och det var lärorikt!
- Bröllopsfotografen är typ den näst skönaste film jag sett. Helt jävla otrolig ju!
- Jag är rätttttttttttt så taggad på sommar och Spanien! Och skolavslutning och allt det där!
- Mitt preliminära visade fina saker så jag kommer med största sannorlikhet gå Natur-musik på ÅVA i höst. SÅ GLADIS! :)

Nei kompisar, hei med er !

haaaaaaallå!GYMNASIEINTAGNINGEN har öppnat gott folk! Happiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii över vad det visade.

Look at the stars, look how they shine for you.

MORGON! IGÅR VAR JAG PÅ SOLISTÖVNING MED KÖREN OCH DET VAR MUMS KORT OCH GOTT. GILLAR KÖREN MUCHO JUST NU FAKTISKT. ÄR NYDUSCHAD OCH SKA VÄL ÄTA FRUKOST, SEN GÅ DE FÅ STEGEN TILL SKOLAN. KUL INLÄGG NEJ, MEN VISSA KLAGAR PÅ ATT DET ÄR FÖR LITE UPDATERING...
SYNES SAMT HÖRS, PUSSENKRAMEN.

20100413

Åh, hade nästan precis börjat åttan och fått min kamera. Kortklippt med fräknar på näsan och hade alltid luggen på det där viset, nästan. Lilla Amanda som snart ska sluta nian. På fredag får vi reda på preliminära intagningen!


I Will dry them all

GUTEN TAG! SITTER UTE VID POOLEN OCH SOLAR OCH LÄSER, HALLÅ VÅÅÅÅR! IDAG HADE VI NATIONELLT I TYSKA OCH DET GICK FINEMANG. IKVÄLL SKA JAG TRÄNA FOTBOLL OCH DET BLIR NAIS. HA DET FOLKET!

Hallihallå

VÄNNER, JAG HAR INTE GÅTT OCH DÖTT UTAN DET ÄR SÅ ATT MITT INTERNET PÅ MIN DATOR LEKER ELAKT SÅ DET HAR INTE RIKTIGT GÅTT IHOP MED MITT BLOGGANDE. NÄR JAG SKRIVER PÅ MIN IPHONE SÅ BLIR INLÄGGEN SÅ OERHÖRT TRÅKIGA, DÄRFÖR SKRIVER JAG INTE SÅ MYCKET HÄRIFRÅN HELLER. MEN LIVET LEKER OCH JAG MÅR SÅDÄR JÄTTEBRA SOM MAN KAN MÅ. ÄLSKAR'T! SIST VI SÅGS SÅ HAR DET BLIVIT VÅR OCH DET FINASTE OCH BÄSTA SOM FINNS MÅSTE VARA ATT VARA KÄR PÅ VÅREN. OM EN VECKA OCH NÅGRA DAGAR SÅ HAR JAG OCH MIN MAN FYRA MÅNADER. OM TVÅ VECKOR SÅ ÅKER MIN VÄRLDENS BÄSTA PAPPIE IVÄG I EN MÅNAD OCH SÅ LÄNGE HAR VI ALDRIG VARIT IFRÅN VARANDRA JU! NU SKA JAG SOVA, GODNATT VÄRLDEN. LEDSEN FÖR TORRA INLÄGG OCKSÅ. PUSSELIPYSS

RSS 2.0